Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tuotteiden toimitus

Toimitukset alkavat toukokuun ensimmäisellä viikolla. Pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntiin nopea oma jakelu suoraan puutarhalta.

​Suuremmissa pihakasvi/pihatuote kokonaisuuksissa pyydä tarjous sähköpostitse. Saamme hankittua kaikki valikoimamme ulkopuolelle jäävät tuotteet ja niitä ei tarvitse kysellä monesta paikasta.

Kasvien jakelutoimitukset:
Alkuviikolla (ma-ti) tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti saman viikon torstaina - lauantaina.
Loppuviikolla (ke-su) tehdyt tilaukset voivat siirtyä seuraavalle viikolle.
​Ruuhka-aikoina voi olla poikkeuksia toimituspäivissä.
Pääkaupunkiseudulla jakelu tapahtuu pääsääntöisesti iltapäivän/alkuillan aikana. Kotiinkuljetuslähetyksiin tarvitsemme aina puhelinnumeron. Kuljettaja on puhelimitse yhteydessä ennen toimitusta asiakkaaseen. Asiakkaan tulee olla tavoitettavissa, jotta tilaus saadaan perille. Ilmoita toimituksen mahdolliset lisäohjeet tilauslomakkeen lisätiedoissa. Pääkaupunkiseudun jakelutoimituksissa tuotteet voidaan jättää kohteeseen ilman vastaanottajaa.
Jakelu pihaan Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyrylä, Kerava. (ilmainen pihakasvien jakelutoimitus yli 200€ tilauksiin) (80-200€ pihakasvitilaukset 25€)
Pääkaupunkisudun kehyskunnat, toimitus 35€. (Yli 350€ tilaukset ilmainen toimitus)
Minimitilaus, pihakasveille 80€

 

Rahtitoimitukset pihakasvit:
Muualle Suomeen toimitukset tapahtuvat saman aikataulun mukaisesti, mutta toimitamme tilaukset matkahuollon tai rahtiyhtiön välityksellä. Rahtitoimituksiin tarvitsemme aina puhelinnumeron. Kuljettaja on puhelimitse yhteydessä asiakkaaseen, ennen toimitusta. Asiakkaan tulee olla tavoitettavissa, jotta tilaus saadaan perille. Tilauksen lopullinen saapumisajankohta riippuu toimitusmatkasta ja esim. rahtiyhtiön aikatauluista. Voit toivoa tilauksen yhteydessä, myös myöhempää toimitusajankohtaa.
Emme toimita pienempiäkään tilauksia normaalina postilähetyksenä ja tästä syystä toimituksen hinta voi olla korkeampi. Kasvit saa pakattua näin myös ilmavammin.

Muut tuotteet:
​Muiden, kuin pihakasvien toimitukset pääsääntöisesti tuotekortilla olevien aikataulujen mukaisesti. Rahtiyhtiöden omat aikataulut voivat vaikuttaa ilmoitettuun toimitusaikaan. Jos toimitus ei saavu perille ilmoitettujen aikojen puitteissa, olkaa viipymättä yhteydessä pihakasvit asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostilla. Emme voi vastata ilmoittamatta jääneiden tai mahdollisesti terminaalista noutamattomien lähetysten laadun säilymisestä.

 

Tuotteiden varastointi ja laatu:
Tuotteitamme ei välivarastoida muutamaa päivää pidempään, vaan ne kerätään puutarhalta toimitusviikolla. Tästä syystä kasvimme ovat hyvin hoidettuja ja korkealaatuisia.
Kaikki kasvit ovat astia-, ruukku- tai paakkutaimia (ellei toisin ole mainittu).

 

Tilausjärjestelmä laskee tilauksen kokonaishinnan rahteineen
Toimitamme tuotteita vain Suomeen. (mannersuomi)
Toimitusaikoihin voi tulla muutoksia tilausmääristä ja saatavuudsta johtuen. Toimituksen siirrosta ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Toimituskulut kasvit:
Pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula) ilmainen jakelutoimitus yli 200€ tilauksiin. 80-200€ tilaukset, 25€.
Muualle suomeen toimituskulut määräytyvät toimitusosoitteen mukaan. Tilausjärjestelmä laskee toimituskulut automaattisesti, tilaukseen merkityn toimitusosoitteen perusteella.
Toimituskulut sisältyvät tilauksen loppusummaan.
Emme lähetä pienempiäkään tuotteita normaalilla postitoimituksella ja tästä syystä toimituksen hinta voi olla pienemmissä tilauksissa korkeampi. Myös kasvit saa pakattua hieman ilmavammin.
 

Pihakasvien alennukset kokonaishinnasta:
Tilausjärjestelmä laskee kokonaishinnan tilauksen koon mukaan. Alennusta voi hyödyntää esim. kimppatilauksella.
Ohessa ennakkotilausten kokonaishintaraja ja alennusprosentti. (sis.alv 24%)

200€ -15%    
800€ -20%    
     
     
     

 

   

Maksutavat:

Meiltä voit ostaa turvallisesti! Pihakasvit.fi tarjoaa kaikki yleisimmät maksutavat turvallisuudesta tinkimättä.

 • Verkkomaksupalvelu Checkout (Nordean, Sammon, Osuuspankin, Paikallisosuuspankkien, Aktian, Ålandsbankenin, Tapiolan, S-Pankin ja Handelsbankenin asiakkaille. Luottokortit, Visa, Visa Electron ja Mastercard.
 • Collector
 • Everyday
 • Euroloan lasku ja osamaksu
 • ​Jousto
 • Kännykkämaksaminen
 • Ennakkotilisiirto
 • APE-kukkaro
 • Luottokortit​
 • ​SweaWebPay
 • ​Pivo maksunappi
 • Mobilepay
 • Tilaus sähköpostiin (asiakaspalvelu@pihakasvit.fi)

 

Kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet:
Kuljetuksissa aiheutuneet vauriot tulee ilmoittaa suoraan rahdin kuljettajalle tuotteita vastaanotettaessa.

Kasvuunlähtötakuu:
Kaikilla pihakasveillamme on kasvuunlähtötakuu. Noudatamme Viherympäristöliiton antamia takuuehtoja, joten kasvuunlähtöreklamaatio on tehtävä 45 vrk:n sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Takuuta ei anneta taimille, joita on käsitelty/istutettu virheellisesti tai säilytetty toimipaikassa liian kauan. Takuu ei korvaa mahdollisia talven aiheuttamia vahinkoja.
Asiakas vastaa oikean kasvupaikan ja kasvuvyöhykkeen valinnasta.

Kasveja on kasteltava säännöllisesti kunnollisen juurtumisen edesauttamiseksi.
 

Reklamaatio:
Jos teille on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut/virheellinen, ilmoitattehan asiasta viipymättä meille asiakaspalvelu@pihakasvit.fi sähköpostiin. Liittäkää mukaan myös mahdolliset kuvat tuotteesta/virheestä. Näin toimien asia etenee mahdollisimman nopeasti.

Pihakasvit.fi pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Pihakasvit.fi tai sen käyttämät toimittajat eivät vastaa ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Talvivahinkojen tai muun ylivoimaisen esteen varalta pidätämme oikeuden toimitusmuutoksiin. Pihakasvit.fi on velvollinen ilmoittamaan viivästyksistä tai toimitusmuutoksista asiakkaalle niin pian kuin mahdollista.

 

Rekisteriseloste:

Rekisterinpitäjä:
Pihakasvit.fi (Suomen Ympäristörakenne Oy)
Majakatu 12, 80140 Joensuu

Rekisterin nimi:
Pihakasvit verkkokaupan asiakasrekisteri​. 

Rekisterissä olevien tietojen käyttötarkoitus:
Asiakasrekisteri on tarkoitettu Pihakasvit.fi ja asiakkaan väliseen vuorovaikutukseen ja markkinointiin.

Rekisterin sisältö: 
Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite  ja puhelinnumero

Rekisterin hallinta ja käyttöoikeus:
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain 
rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja
salasanalla.